' k a u p p a l a . n e t
 
Kauppala
Galleria
Ohjelma
Taiteilijat
Yhteystiedot
Kauppala 2010
 
Köping
 
- - - - - - -
 
Kolumnit
Vaalit 2008

Sällikoti  

Mies autossa.

Torstaina 1. 11 klo. 14.00 Villa Novasta ja Sällistä rouhee teatteripläjäri Mies autossa.
Nina Hosiasluoma ja Minna Kivelä vetivät rouheen pulisonkishoun hyvässä äijähengessä.

Karvanopat mukaan!

Helsingin Diakonissalaitoksen Kansalaistoiminta-areena Aurorassa, os. Helsinginkatu 50.

Vapaa pääsy oli taas kaikille.









Villa Nova on Helsingin Diakonissalaitoksen asumisyhteisö Alppikadulla, joka tarjoaa inhimilliset olosuhteet asunnottomille miehille. Yhteisössä kunnioitetaan jokaisen asukkaan omaa elämäntapaa. Yhden hengen asuntoja on 74, joista osa on suunnattu majoitustiloiksi naisille ja miehille (Pikku Villa). Villa Nova antaa asukkaidensa käyttöön yhteisiä oleskelutiloja sekä pyykinpesutilat.Sällikoti on Vailla Vakinaista Asuntoa ry:n viisivuotinen hanke ja koti 25 asunnottomalle miehelle, jotka tarvitsevat erityistä tukea asumisen onnistumiseksi. Heidän on ollut tähän mennessä vaikeaa edes yrittää asua missään sikäli kuin paikkaa on löytynyt.
Sällikoti on asumisyhteisö, jossa asukas on osallinen omaan asumiseensa, ei vain palvelun vastaanottaja. Hänellä on asumisyhteisössä oikeuksia, velvollisuuksia ja vastuuta omasta elämästään.
Asukkaita tuetaan asteittain tavalliseen elämään, ja he jäävät räätälöidyn tukivaiheen jälkeen Sällikodin asuntoihin itsenäisesti asumaan.
Vva ry:n yhteistyökumppanina hankkeessa on Helsingin Diakonissalaitos, joka on tarjonnut hankkeelle tilat. (http://www.vvary.fi/Saellikoti.htm)


Erilaiset kulttuurielämykset rikastuttavat kenen tahansa asukkaan arkea ja edistävät eri lähtökohdista olevien katsojien tasa-arvoa.




Takaisin